Coating vloer

Snel en makkelijk

Een vloercoating is een slijtvaste toplaag op basis van epoxy of polyurethaan, die u over uw bestaande vloer heen kunt aanbrengen. De vloer is waterdicht, stofvrij en zeer gemakkelijk in onderhoud. Voor een aantrekkelijke prijs een moderne, onderhoudsvriendelijke vloer op maat. Een coatingvloer van first class floors is zeer geschikt voor werkplaatsen, garages maar ook voor winkels showrooms en kantoren.

Deze oppervlaktebehandeling is voor iedere vloer geschikt. Stelt u zich eens voor dat u kunt kiezen uit werkelijk alle RAL kleuren? Een coating bestemd als toplaag op uw vloer. Gemakkelijk, snel en stevig. Deze vloeren worden veelal gebruikt in fabrieken en showrooms. Aangezien deze sterke vloer daar uitermate geschikt voor is. Het aanbrengen van een coating gietvloer neemt gemiddeld genomen twee dagen in beslag.

De vloer wordt namelijk in enkele lagen aangebracht. Om de kwaliteit van de vloer het beste tot zijn recht te laten komen, laten we de vloer na elke laag de voorgeschreven tijd drogen. Ook moet u er rekening mee houden dat de vloer tijdelijk niet beloopbaar is.

Opzoek naar een offerte?

Voordelen Coating vloer

  • Naadloos, slijtvast en chemicaliĆ«nbestendig
  • Dikte van maar 0,2 tot 0,5 mm (veel minder dik dan gietvloer)
  • In iedere kleur verkrijgbaar
  • Vet, vuil en stof hechten zich niet meer aan de vloer