Epoxy Vloeren

Een harde industriële vloer

Epoxy is een gietvloer die bekend staat om zijn hardheid. Dit product heeft namelijk een druk- en treksterkte die twee keer zo groot is als beton. Epoxy vloeren worden vooral toegepast in bedrijfsruimtes, winkelruimtes en andere commerciële omgevingen waarin hoge eisen worden gesteld aan de vloer.

Epoxy is een kunststof polymeer dat gewonnen wordt uit aardolie. Door zijn harde eigenschappen kent epoxy veel industriële toepassingen en wordt het veel gebruikt in coatings, lijmen en composietmaterialen waarin glasvezel is verwerkt (boten, vleugels van vliegtuigen, carrosserieën, etc).

Een epoxyvloer is zeer geschikt om gebruikt te worden in de garage. Ben je een fervent klusser of autoliefhebber dan zul je aan een dergelijke vloer veel plezier hebben. Een garagevloer van epoxy is namelijk volledig vloeistofdicht en bestand tegen oliën, vetten, zuren en chemicaliën. Auto’s en andere zware voertuigen of voorwerpen kunnen er zonder problemen overheen rijden en de vloer is zeer makkelijk te reinigen.

Opzoek naar een offerte?

Voordelen Epoxy vloer

  • Kan in veel kleuren en afwerkingen geleverd worden
  • Geheel vloeistofdicht en bestand tegen zuren en chemicaliën.
  • Slagvast, stootvast.
  • Zeer makkelijk te reinigen en bijzonder hygiënisch.